Sport in beeld

Sport in beeld

SportService Zwolle zorgt ervoor dat iedereen een sport vindt die bij hem of haar past. Met ‘Sport in beeld’ maken we het voor kinderen van groep 3-8 mogelijk om een sport te beoefenen die hem leuk lijkt om te doen. Iedereen moet zijn sportinteresse kunnen vergroten en de vaardigheden verbeteren.

We geloven erin dat vroegtijdig kennismaken met sport en bewegen bijdraagt aan een vitale leefstijl. ‘Sport van de maand’ is niet alleen van belang, maar zorgt ook voor een fun factor. Sport en bewegen is namelijk ook gewoon leuk!

Voor een periode van een aantal weken kunnen de kinderen met één of meerdere sporten kennis maken in de verschillende stadsdelen van Zwolle. Het voordeel van deze deelname is dat de kinderen drie keer gratis kunnen deelnemen om goed te beoordelen of dit een sport is die bij hem past.

Meedoen?
Vind je sporten leuk om te doen, maar weet je nog niet welke sport je zelf wil beoefenen? Of willen jouw kinderen/neefjes/nichtjes kennis maken met een nieuwe sport? Dan is 'Sport in beeld' een geschikt sportmoment. Iedere voorgestelde periode kan jij of jouw kind(eren)/neefje/nichtje met één of meerdere sporten kennis maken in verschillende delen van Zwolle. De eerste drie keer is gratis.

2020-2021
Gedurende het schooljaar 2020-2021 hebben kinderen kennis kunnen maken met onder andere Krav Maga, frisbee, voetbal, cricket, volleybal, honk- en softbal, atletiek en Zumba. Na de zomervakantie kunnen kinderen kennismaken met nieuwe takken van sport.

Contactpersoon

Lisa-Marie Bosma

Buurtsportcoach

lm.bosma@sportservicezwolle.nl