lines

Sport in beeld

Sport in beeld

Jij moet een sport vinden die bij je past. Daar willen wij je bij helpen. Met ‘Sport in beeld’ maken we het voor kinderen van groep 3-8 mogelijk om een sport te beoefenen die hem leuk lijkt om te doen. Iedereen moet zijn sportinteresse kunnen vergroten en de vaardigheden verbeteren.

We geloven erin dat wanneer jij kennismaakt sport en bewegen dit bijdraagt aan een vitale leefstijl. ‘Sport in beeld’ is niet alleen van belang, maar zorgt ook voor een fun factor. Sport en bewegen is namelijk ook gewoon leuk!

Voor een periode van een aantal weken kunnen de kinderen met één of meerdere sporten kennis maken in de verschillende stadsdelen van Zwolle. Het voordeel van deze deelname is dat de kinderen drie keer gratis kunnen deelnemen om goed te beoordelen of dit een sport is die bij hem past.

Meedoen?
Vind je sporten leuk om te doen, maar weet je nog niet welke sport je zelf wil beoefenen? Of willen jouw kinderen/neefjes/nichtjes kennis maken met een nieuwe sport? Dan is 'Sport in beeld' een geschikt sportmoment. Iedere voorgestelde periode kan jij of jouw kind(eren)/neefje/nichtje met één of meerdere sporten kennis maken in verschillende delen van Zwolle. De eerste drie keer is gratis.

2020 - 2021
Het afgelopen schooljaar hebben kinderen kennis kunnen maken met onder andere Krav Maga, frisbee, voetbal, cricket, volleybal, honk- en softbal, atletiek en Zumba.

2022
In de maand mei kun je kennismaken met de sport(en): Hockey en Wielrennen. Nieuwsgierig naar de vereniging?
Neem een kijkje op de website van de verenigingen: https://www.hanzerenners.nl/ of https://www.hczwolle.nl/

Datum:
14, 21 en 28 juni (wielrennen)
15, 22 en 29 juni (hockey)

Tijdstip:
Afhankelijk per locatie, varieert tussen 18.30 – 19.30 uur (wielrennen) en 15.00 – 16.00 uur (hockey)

Voor wie?
Kids tussen 4 t/m 12 jaar

Locatie:
Holtenbroek en Zwolle-Zuid

Aanmelden?
Inschrijven gaat via onze sportkalender: https://sportservicezwolle.nl/sportkalender

Contactpersoon

Lisa-Marie Bosma

Buurtsportcoach

lm.bosma@sportservicezwolle.nl