Sportmatch verbindt sport en bedrijf

Naast sportieve uitdagingen liggen bij sportorganisaties ook bedrijfskundige vraagstukken op het bord. Bij het soms ontbreken aan kennis, capaciteit en budget, kan het bedrijfsleven een maatschappelijke hand bieden. Professionals krijgen hierdoor de kans hun blikveld te verruimen en actief te zijn in de inspirerende wereld van sport. Advocatenkantoor Benthem Gratama is één van die professionals in Zwolle.

Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen in het bedrijfsleven. Jan Teun Fuller advocaat bij advocatenkantoor Benthem Gratama, is het daar volledig mee eens. “De vitaliteit van werknemers is van groot belang. Met een leeg hoofd presteert een medewerker beter op zijn werk. Sport en bewegen is één van de essentiële zaken, om dat voor elkaar te krijgen.”

Specialistische kennis
Sportverenigingen hebben specialistische kennis nodig, ook als het gaat om juridische zaken.

In samenwerking met SportService Zwolle helpt advocatenkantoor Benthem Gratama verschillende sportverenigingen in Zwolle. “Als advocatenkantoor kunnen wij op alle gebieden juridische ondersteuning bieden. Dat doen wij met veel plezier,” vertelt Fuller.

De medewerkers van Benthem Gratama onderhouden hun contacten met verschillende sportverenigingen. Zo is één van hun medewerkers bestuurder bij een Zwolse tennisclub en is Jan Teun Fuller voorzitter bij voetbalclub VV Berkum. Een samenwerking op het gebied van juridisch advies bij sportverenigingen was de perfecte sportmatch voor advocatenkantoor Benthem Gratama.

Sportmatch
Bij SportService Zwolle maken we de verbinding tussen het bedrijfsleven en de sportorganisaties mogelijk. Dit doen we door het platform Sportmatch aan te bieden met scholingsbijeenkomsten, advies, het beschikbaar stellen van mensen (werknemersvrijwilligheid) en middelen bij amateur sportverenigingen of breedtesport events.

Contactpersoon

Dion Reijnen

Verenigingsadviseur Projectleider Playing for Succes

d.reijnen@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86