lines

Sterkste bedrijf van Zwolle on tour

Sterkste bedrijf van Zwolle on tour

Een sportieve lunchbreak op de parkeerplaats van de Zwolse bedrijven. SportService Zwolle daagt Zwolse bedrijven uit om te strijden voor de titel: Sterkste bedrijf van Zwolle 2021. Vanaf vrijdag 17 september rijdt de stichting bedrijven langs om de work-out te verzorgen. Wie o wie wordt het Sterkste bedrijf van Zwolle?

“Wij geloven er in dat iedere Zwollenaar, iedere werknemer het plezier en de kracht van sport en bewegen kan beleven. Een sportende medewerker is productiever en kan beter omgaan met drukte of zelfs stress. Door het aanbieden van een sportieve lunchbreak willen we drempels om niet te sporten, zoals tijd en kosten, wegnemen. Bovendien kan sport en bewegen een goede impuls voor de teamgeest betekenen. Door er een competitief element aan toe te voegen willen we de bedrijven triggeren. Wie wil zich nou niet ‘Het sterkste bedrijf van Zwolle 2021’ noemen?” vertelt Maaike van Vugt, organisator Sterkste bedrijf, SportService Zwolle.

On tour…
“In 2020 hadden we de papieren klaar voor een live event op het Stadsstrand en het Rode torenplein voor het ‘Sterkste bedrijf van Zwolle’. In verband met het coronavirus hebben we destijds besloten dit niet door te laten gaan. Maar helemaal cancelen was voor ons geen optie. Daarom bedachten we het ‘Sterkste bedrijf on tour’. Ook dat hebben we destijds moeten annuleren. Maar nu er weer meer mag, brengen wij de sportieve activiteit bij de bedrijven op de parkeerplaats of een openbare ruimte in de buurt van het kantoor. Zo kan de competitie alsnog door gaan. Er komt een klassement op onze evenementen pagina van Facebook. Voor kerst wordt de winnaar hier bekend gemaakt,” aldus Maaike van Vugt, SportService Zwolle.

Kracht, conditie en inzicht
De SportService Zwolle bus trekken, banden rollen, paalhangen, uithoudingsvermogen, coördinatie, evenwicht en kracht. De ultieme ingrediënten van de Sterkste man van NL waar wij onze inspiratie vandaan halen voor het ‘Sterkste bedrijf van Zwolle’. Bedrijven worden uitgedaagd om het parcours in teamverband te volgen en samen te werken aan een goed resultaat.

Goede doel
We geven je extra reden om mee te doen aan de competitie 'Sterkste bedrijf van Zwolle on tour'. We schenken namelijk een deel van jullie bijdrage aan een goed doel: de inclusieve sportvereniging WRZV de Boog.

Nationale Sportweek
De start van het ‘Sterkste bedrijf van Zwolle on tour’ vindt plaats tijdens de start van de Nationale Sportweek op vrijdag 17 september. De competitie duurt tot de kerst. Wekelijks op afgesproken momenten gaan de buurtsportcoaches van SportService Zwolle bedrijven langs met de sportmaterialen om een de sportieve competitie ‘Sterkste bedrijf van Zwolle’ te verzorgen.

Corona
Uiteraard zijn wij ons bewust van de maatregelen rondom corona en deze houden we uiteraard in de gaten. We zorgen er dan ook voor dat iedereen zich veilig- en gezond kan bewegen tijdens deze competitie. Dat houdt in dat ons parcours zo is opgezet dat iedereen 1,5 meter afstand houdt én we bij het wisselen van de diverse onderdelen in het parcours zorgen dat iedereen zijn handen ontsmet. Daarbij laten we geen deelnemers toe met klachten of besmet is. We gaan voor een veilige competitie!

Aanmelden
Aanmelden kan bij Dion Reijnen via: d.reijnen@sportservicezwolle.nl

Kosten (exclusief btw)

- 1 team €100,-
- 2 teams €200,-
- 3 teams €225,- (3x €75,-)
- 4 teams €300,- (4x €75,-)
- 5 teams €300,- (5x €60,-)
- 6 teams €360,- (6x €60,-)
- 6> teams €60,- per team

Veelgestelde vragen
Heb je vragen? Kijk dan eens hier, bij de veelgestelde vragen, of jouw vraag er tussen zit.
Zo niet, stuur dan een mail naar d.reijnen@sportservicezwolle.nl