lines

De Zwolse Zomerspelen

De Zwolse Zomerspelen

Vanwege corona kan het zomaar zijn dat je ineens thuis zit in de zomervakantie. Je geplande vakantie gaat niet door of je gaat korter dan anders. Terwijl dit misschien wel het moment was om tot rust te komen, sportieve uitdagingen aan te gaan of culturele avonturen te ondervinden.

Dit kan nog steeds. In onze eigen stad. Samen met de gemeente Zwolle, Travers, de Stadkamer en vele andere sportieve partners hebben wij een tof zomeraanbod gecreƫerd. Namelijk de Zwolse Zomerspelen. Een programma van sport & cultuur voor jong & oud. Uiteraard houden we rekening met de actuele coronamaatregelen.

Bekijk rechts van deze pagina het sportieve aanbod van de Zwolse Zomerspelen in de diverse wijken in Zwolle. Het aanbod is geldig voor diverse doelgroepen vanaf 4 jaar t/m 60+.

Wie niet op vakantie gaat of alweer terug is, kan deze zomer genoeg doen in Zwolle!

Waarom zijn er Zwolse zomerspelen?
Door de coronacrisis gaan veel inwoners niet of korter op vakantie dan anders. Daarnaast zijn veel evenementen die anders in de zomerperiode gehouden worden al afgelast. De gemeente Zwolle vindt het belangrijk dat kinderen, jongeren en ook volwassenen zich toch niet hoeven te vervelen. Daarom heeft de gemeente aan de Stadkamer gevraagd om samen met andere partijen zoals SportService Zwolle, extra activiteiten te bedenken en te organiseren.

Aanbod
- Het culturele aanbod van de Stadkamer vind je hier.
- Het aanbod van Travers welzijn vind je hier.
- Alle activiteiten van SportService Zwolle vind je in onze sportkalender.

Heb je vragen over het aanbod?
Stuur dan je vraag naar: info@sportservicezwolle.nl