Koningsspelen Zwolle

Koningsspelen Zwolle

De Koningsspelen. Hét Oranjefeest voor alle basisschoolkinderen in Nederland. Samen met diverse sportverenigingen maakt SportService Zwolle er ieder jaar weer een sportief Oranjefeest van. Verdeeld over de sportparken in de stad stimuleren we alle basisschoolkinderen om het plezier te ontdekken van sport en bewegen. En maken ze kennis met de diverse takken van sport door het aanbod van vereniging Samen goed ontbijten en actief bewegen is heel belangrijk, maar vooral ook leuk.

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaan de Koningsspelen op vrijdag 17 april dit jaar niet door. De landelijke organisatie vindt het niet verantwoord en gepast om het sportieve Oranjefeest te organiseren. SportService volgt het landelijke advies van de organisatie én het RIVM. Volgend jaar maken we er een fantastisch feest van.

"Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer, maar de volksgezondheid gaat boven alles. Wij vinden het fantastisch om te zien dat zoveel scholen, sportaanbieders -en verenigingen de Koningsspelen omarmen. De beslissing om het dit jaar niet te organiseren, is er één die wij zorgvuldig hebben genomen. Wij hopen dat we er volgend jaar een mooie editie van kunnen maken," aldus initiatiefnemer Richard Krajicek.

Op de website vind je een overzicht van de meest gestelde vragen in verband met het afgelasten van de Koningsspelen.

Bekijk hier de Koningsspelen dans van 2019 om toch een beetje in de sfeer te blijven.

Heb je vragen of opmerkingen/ideeën over de Koningsspelen?
Marco Welink, event manager SportService Zwolle kan je helpen.
Telefoonnummer: 038 – 42 366 86
E-mailadres: m.welink@sportservicezwolle.nl

Contactpersoon

Marco Welink

Verenigingsadviseur Event manager

m.welink@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86