lines

Leren bij SportService Zwolle

Leren bij SportService Zwolle

Studenten zijn natuurlijk volop in beweging om hun studie zo goed mogelijk in te vullen. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar praktijkervaring om het bedrijfsleven te leren kennen en te wennen aan de toekomstige dagelijkse activiteiten. Daar leent SportService Zwolle zich perfect voor. Bij ons is het voor studenten op zowel MBO als HBO+ niveau mogelijk om binnen een veilige werkomgeving ervaring in de praktijk op te doen. We werken hierbij nauw samen met de diverse opleidingen in de stad en zijn geregistreerd als erkend leerbedrijf.

Thomas Valk en Kelvin Smits zijn twee van de ruim voormalige stagiaires bij SportService Zwolle.

Kelvin, voormalig student Sport en bewegen Landstede (nu medewerker bij SSZ):
“Ik heb veel geleerd van verschillende medewerkers met verschillende functies en heb ook meegeholpen bij veel verschillende evenementen en opdrachten. Dus zowel theoretisch als in de praktijk kun je hier erg veel leren. Ik heb me hier goed kunnen ontwikkelen.”

“De begeleiding vanuit SportService Zwolle heb ik als erg positief ervaren. Je wordt goed op weg geholpen en er worden al snel doelstellingen met je bepaald zodat je je stageperiode goed kan afronden. Het regelmatige contact met mijn stagebegeleider vond ik erg prettig en dat heeft mij veel geholpen.”

Kelvin is inmiddels werkzaam bij SportService Zwolle als medewerker Aangepast Sporten en Virtual Reality

Thomas, voormalig student Sportkunde Windesheim:
“SportService Zwolle is altijd bereid om mee te denken over dingen waar je tegenaan loopt. Of dit nu stage gerelateerd is of niet. Ik persoonlijk vind die vrijheid erg prettig. Ik denk dat als er veel van jou als stagiair wordt verwacht, de leercurve het grootst is.

“Ik kan SportService Zwolle aanbevelen aan andere stagiaires om hun diversiteit en dynamiek in de organisatie. Ze hebben een mooi open kantoor waardoor je altijd in contact bent met de mensen om je heen.”