lines

Gouden Sportboek naar Sportcafé

26-11-2019

Het Gouden Sportboek wordt dit jaar ondertekend voorafgaand het Sportcafé Zwolle op dinsdag 17 december bij Waanders in de Broeren.

De gemeente Zwolle nodigt elk jaar sporters, die een bijzonder sportieve prestatie hebben geleverd, uit om het gouden sportboek te ondertekenen. Dat gebeurt ieder jaar tijdens een feestelijke bijeenkomst en voor de 2019 editie vindt dit plaats voorafgaand het Sportcafé Zwolle om 18.00 uur bij Waanders in de Broeren. Het Sportcafé Zwolle wordt georganiseerd door SportService Zwolle.

In 1988 heeft de gemeente Zwolle het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald.

Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten. Inmiddels hebben enkele honderden top- en breedtesporters het boek ondertekend. Daar zijn we als sportstad trots op!

Het ondertekenen vindt plaats voorafgaand van het programma van het Sportcafé Zwolle met als thema Noaberschap. Talentregisseur Arno de Swart presenteert de (top)sporters uit onze stad.

Aanmelden Sportcafé Zwolle
Klik hier om je aan te melden voor het Sportcafé.