lines

Sportcafé Zwolle 2019 – Noaberschap in de sport

31-10-2019

Sportcafé Zwolle strikes again! De derde editie van het Sportcafé Zwolle vindt plaats op dinsdag 17 december. Na twee succesvolle edities nodigen we dit jaar opnieuw sport en politiek Zwolle uit voor een derde editie. Het Sportcafé vindt plaats vanaf 19.45u in het café Waanders in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het sociaal domein, zorg, onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.

Noaberschap in de sport – elkaar met raad en daad bijstaan. Hét thema van de derde editie van het Sportcafé Zwolle. Het publiek is uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema, maar ook om met elkaar te netwerken en te verbinden. Anders dan vorig jaar is de vorm nu in de sfeer van het succesvolle tv-programma: de Top 2000 à Go-Go. SportService Zwolle geeft hier een sportieve draai aan en introduceert: Sport 2000 à Go-Go met een openingsgedicht, paneldiscussie, sportquiz, sprekers én een sportieve beschouwing ter afsluiting.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Waanders in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Traditie

Met inmiddels een derde editie van het Sportcafé durft SportService Zwolle wel te spreken van een traditie. “Het verbinden van sport, bewegen én beleving voor iedere Zwollenaar staat bovenaan ons lijstje. Het Sportcafé biedt deze verbinding doordat we sport, politiek en betrokken inwoners met elkaar in gesprek brengen door middel van actuele thema’s in een laagdrempelige cafésetting. We zijn er trots op dat we dit jaar een derde editie mogen organiseren. Onze wens blijft om dit ieder jaar mogelijk te maken. We hopen mede door in gesprek te gaan met sportend Zwolle om hen te stimuleren om in beweging te komen en/of te blijven.” Vertelt Roger Knoops, manager SportService Zwolle.

Programma

19.45u – 20.15u Inloop
20.15u – 21.30u Programma Sport 2000 à Go-Go
21.30u Netwerken en sportief borrelen.

Meld je aan voor het Sportcafé Zwolle bij Waanders in de Broeren op 17 december via onze sportkalender. Het programma start om 20.15u. Wil je zeker zijn van toegang tot het Sportcafé zorg dan dat je er vanaf 19.45u bij bent.

Sfeerbeelden eerste Sportcafé Zwolle in 2018:

Complete sfeer: Filmpje Sportcafé 2018
Interview René de Heer
Interview Hanieh Kamran, Tabonon