lines

SportService Zwolle viert 15-jarig bestaan

19-09-2019

Dit jaar bestaan we 15 jaar en daar zijn we trots op. Vandaag, aan de start van de Nationale Sportweek, vierde we onze verjaardag met een sportief jubileum event voor onze partners. Een middag in geheel eigentijdse, informele en sportieve sfeer waarbij we samen stil hebben gestaan bij 15 jaar SportService Zwolle, vroeger, nu en gericht op de toekomst.

Sporten en bewegen. Dat is onze expertise. Want wij geloven erin dat sport bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Bij SportService Zwolle dragen we er zorg voor dat een passend sport- en beweegaanbod dat aansluit bij de behoefte in de wijk en spelen we proactief in op stimulering en behoud van sport- en beweegdeelname. Maar óók de beleving hiervan. Iedereen moet een leven lang plezier beleven aan zijn/haar gezondheid. De inzet van onze beweegteams in de Zwolse wijken en bedrijventerreinen, de samenwerking tussen Buurtsportcoach, verenigingsadviseur en Sportparkmanager in de wijk én samen werken met onze partners draagt hier ook aan bij.

“Dit geeft ons energie en daar zijn we trots op”, zegt Jolanda Van der Veer, directeur/bestuurder SportService Zwolle.

Sport, beweeg en beleef!
Is onze nieuwe belofte. Ons nieuwe logo is geïnspireerd op onderdelen uit de sport. Namelijk het lijnenspel wat de sport richting doet geven. Denk hierbij aan de lijnen op de sportvelden maar ook de spreekwoordelijke lijnen die de regels maken in het spel. Én de verbinding die een lijn kan leggen door de aanknoop punten.

“In de sport moet je in het spoor blijven van je voorganger en op het juiste moment de juiste baan kiezen om jouw resultaat te halen.”

Onze basis ligt in Zwolle, de kleuren van ons logo zijn daarop aangepast. Een fris, betrouwbaar karakter met een professionele positieve uitstraling waarbij de passie voor sport niet ontbreekt.

Website
Ook de website van SportService Zwolle is vernieuwd. Met een nieuwe lay out en nieuwe sportkalender wil zij inwoners, (sport)verenigingen en bedrijven beter van dienst zijn bij het zoeken naar de juiste sport, beweging- en of beleving die bij hem of haar past.
www.sportservicezwolle.nl

Sportief cadeau voor Zwolle ter waarde van 1500 euro,-
“De opbrengsten voor ons jubileumcadeau geven we terug aan de stad. In de vorm van een sportief cadeau. Iedereen moet een leven lang het plezier van sport en bewegen kunnen beleven,” aldus Van der Veer. SportService Zwolle stimuleert hiermee de beweging in de sportstad. Wat het cadeau gaat worden is afhankelijk van de totale opbrengst. Betrokken inwoners en bedrijven kunnen ook een bijdrage leveren via deze link.