lines

Vacature: Allround Sportcoach 28-30 uur

13-08-2020

Doomijn Kinderopvang, Stichting MVO de Siggels en SportService Zwolle slaan de handen ineen. Samen brengen we op sportpark de Siggels jong en oud in beweging! Met een breed aanbod aan sport- en beweegactiviteiten betrekken we inwoners van Zwolle Zuid en dragen we bij aan hun gezondheid en welzijn. Om invulling te geven aan deze samenwerking en het activiteitenaanbod zoeken wij een Allround Sportcoach.

Wat ga je doen?
Je gaat samen met Doomijn aan de slag met het oprichten van een SportBSO (buitenschoolse opvang) op het terrein van v.v. SVI. Deze manier van opvang weet jij met een duidelijke visie neer te zetten. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is de BSO geopend en verzorg je de leukste sportactiviteiten voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Hiervoor zoek je actief de samenwerking op met v.v. SVI en andere sportverenigingen in Zwolle Zuid. Omdat je bekend bent met het verenigingsleven, draai jij daar je hand niet voor om.

In samenwerking met SportService Zwolle bied je daarnaast sport- en beweegactiviteiten in Zwolle Zuid. Gezondheid, vitaliteit en verbinding zijn daarbij de kernwoorden. Van Peutergym tot Walking Football en Seniorensport: jij brengt wijkbewoners van 2 tot 100+ in beweging.

Over jou
Jij bent ondernemend en grijpt nieuwe kansen met beide handen aan. Tijd om in actie te komen, want met jouw sportieve achtergrond en opleiding (minimaal MBO niveau 4 Sport en Bewegen) heb jij alles in huis om deze samenwerking tot een succes te maken! Bij een nieuwe functie komen uitdagingen kijken, maar met die druk kun jij prima omgaan. Je past je makkelijk aan als het allemaal nét even anders loopt dan verwacht. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en weet ook in een team goed je plek te vinden. Peuters, tieners of senioren: jij vindt aansluiting bij elke doelgroep en betrekt hen op een passende manier bij sport en bewegen.

Wat wij bieden
We bieden jou een uitdagende nieuwe functie in de wereld van sport & bewegen in al zijn facetten, in alle doelgroepen, alle leeftijden etc. Je komt in dienst van SportService Zwolle, waar je binnen het hechte en ambitieuze team in een boeiende werkomgeving aan de slag gaat. De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag, ook in de avonden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Sport en de functie is afhankelijk van ervaring ingedeeld in schaal 6 of 7. Je kunt het liefst per 1 september 2020 aan de slag voor in ieder geval één jaar, met uitzicht op verlenging. Voor het werken in de kinderopvang is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Informatie en solliciteren
Neem voor informatie contact op met Marcus Jan Schiere via 06-82451502 van SportService Zwolle of Evelien Matton via 06-42107527. Je schriftelijke reactie met CV kun je uiterlijk voor 24 augustus 2020 a.s. richten aan: SportService Zwolle, o.v.v. sollicitatie Allround Sportcoach, Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle of mailen naar info@sportservicezwolle.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie Allround Sportcoach’. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag, 27 en vrijdag, 28 augustus 2020.