lines

Bereikbaarheid SportService Zwolle verhuizing

07-12-2020

Per 1 januari krijgt SportService Zwolle de sleutel van hun nieuwe kantoorruimte: één van de meest spraakmakende locaties in onze sportstad: MAC3PARK Stadion aan het Stadionplein. In verband met deze verhuizing én de feestdagen is de stichting een periode fysiek beperkt bereikbaar.

“In tijden zoals deze doen we er bij SportService Zwolle alles aan om goed bereikbaar te blijven. We gaan ervoor om de Zwollenaar zo goed mogelijk van dienst te blijven. Ook in de aankomende periode waarin wij gaan verhuizen”, vertelt Jolanda van der Veer, directeur/bestuurder SportService Zwolle. December staat in het teken van verhuizen waarna een periode in januari volgt van het verbouwen van het nieuwe pand. Dit zorgt voor een beperkte bereikbaarheid voor het fysieke bezoek. De stichting blijft gewoon telefonisch- en via de mail bereikbaar. Met uitzondering van de kerstvakantie.

Bereikbaarheid december en januari
Vanaf donderdag 17 december is het kantoor aan de Tesselschadestraat niet meer te bezoeken op de huidige geopende werkdagen: woensdag- en vrijdag. De stichting is deze week tot en met vrijdag 18 december wel te bereiken via mail- en telefoonverkeer. Vanaf maandag 21 december is SportService Zwolle in verband met de kerstvakantie tot en met 4 januari ook telefonisch- en via de mail niet bereikbaar tenzij het gaat om de activiteiten.

Vanaf maandag 4 januari is SportService Zwolle telefonisch- en via de mail weer bereikbaar. In verband met de verbouwing in de eerste maand van het nieuwe jaar en de huidige coronamaatregelen zijn we op woensdag- en vrijdag fysiek te bezoeken bij de receptie van de hoofdingang bij het MAC3PARK stadion.

Februari
“Als alles volgens plan verloopt, trekken wij per 1 februari in ons nieuwe pand aan het Stadionplein welke we delen met onze nieuwe partner Regio Zwolle United. We hebben er erg veel zin in en kunnen niet wachten om van deze plek dé sportieve ontmoetingsplek van Zwolle te maken. Voor jong en oud”, aldus Van der Veer.

Verhuur accommodaties en sleutels
Doordat het kantoor aan de Tesselschadestraat op donderdag 17 december is gesloten, is woensdag 16 december de laatste mogelijkheid om sleutels van sportaccommodaties in te leveren of op te halen. Voor overige vragen over de verhuur gedurende deze periode is dit e-mailadres bereikbaar: gsa@sportservicezwolle.nl

Bezoekadres vanaf 4 januari:
Receptie Hoofdingang MAC3PARK Stadion

Postadres vanaf 1 januari:
Stadionplein 23, 8025 CP in Zwolle