lines

Online kennisfestival Inspireren is... Omdenken in crisistijd

24-09-2020

Op woensdag 4 november 2020 van 19.30 – 22.00 uur organiseren ZwolleDoet!, SportService Zwolle en Stadkamer het online kennisfestival Inspireren is…omdenken in crisistijd. Wat verandert er door corona? Hoe blijft jouw organisatie relevant en zichzelf onderscheiden? En hoe houd je de doelgroepen betrokken? Deze én andere onderwerpen komen aan bod tijdens de eerste digitale editie van Inspireren is! Ben je bestuurder, commissielid en/ of heb je een andere vrijwilligersfunctie bij een Zwolse maatschappelijke organisaties, waaronder sport en cultuur? Neem dan deel aan het online kennisfestival en meld je aan via www.inspireniszwolle.nl

Programma en sprekers
Tijdens het online kennisfestival bespreken we onder meer de belangrijkste uitdagingen waar vrijwilligersorganisaties in deze coronatijd mee te maken krijgen en je krijgt antwoord op je vragen hierover. Je ontdekt de nieuwste (coronagerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen en je krijgt inspiratie over hoe je in deze tijd toch inkomsten kan genereren voor jouw vereniging.

Keynotespreker Arne van Huis, directeur van MAC impact en meditatieleraar, geeft een boeiende aftrap over hoe je zonder al te veel stress kan omgaan met de onzekerheden van morgen. Wat helpt jou en hoe kun je impact blijven maken? Na het plenaire gedeelte kan je kiezen om verschillende sessie online te volgen. Zo geeft Flynth je informatie over allerlei subsidiemogelijkheden, inspireert communicatiebureau Stunned je om je vereniging juist in coronatijd goed zichtbaar te laten zijn en in de sessie ‘Financieel gezond de crisis door’ vertelt Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport) verenigingen over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier weer gezond uit te komen.

Aanmelden voor Inspireren is…
Wil jij meeluisteren, meedenken en- praten? Meld je aan via de website www.inspirereniszwolle.nl Op de website vind je ook het complete programma.

Inspireren is.., is hét kennisfestival waar je inspiratie kunt opdoen, aandacht is voor ontwikkelingen en vernieuwing én verbindingen kunt leggen. Dit is dé ontmoetingsplek voor verenigingen en maatschappelijke organisaties die kennis willen halen en brengen. Maar ook geïnspireerd willen worden over alles wat van invloed is op de vitaliteit en toekomstbestendigheid van verenigingen en maatschappelijke organisaties. Inspireren is…..wordt georganiseerd door ZwolleDoet!, Stadkamer en SportService Zwolle