lines

Speeltuin speurtocht

01-12-2020

In deze corona tijd zijn we noodgedwongen allemaal veel thuis. Maar onze buurtsportcoaches helpen jou om van de bank af te komen. Wist je dat er in jouw wijk eigenlijk heel veel te beleven valt? Voor jong en oud. Wij hebben naast een Olypmische tocht voor jongvolwassen en volwassen ook een tocht gemaakt voor kinderen. De Speeltuin speurtocht. Hier ontdekken de kids bekende en onbekende speelplekken in Holtenbroek! Wie doet er mee?

Voor wie is deze speurtocht?
Alle Zwolse kinderen kunnen deelnemen aan deze speurtocht. Als de ouder graag mee gaat in verband met de leeftijd en veiligheid, kan dat natuurlijk. Je hoeft niet perse in Holtenbroek te wonen, kinderen uit andere wijken mogen ook deelnemen. Iedereen is welkom.

Wat heb je nodig?
- Een mobiele telefoon voor het scannen van een QR code en het maken van foto's;
- Pen en papier om je antwoorden op te schrijven.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig. Je kan op ieder moment starten door een foto te maken van QR code die bij de voordeur van het wijkcentrum Holtenbroek hangt.

Route
De speurtocht bestaat uit drie verschillende delen. Je kan de hele speurtocht in één dag doen, maar je kunt er ook voor kiezen om één deel per middag te doen zodat je genoeg tijd hebt om te spelen langs alle plekken die je tegenkomt.
- Deel 1 start bij het Wijkcentrum Holtenbroek. Maak een foto van de QR code en je komt er achter waar je langs moet! Onderweg beantwoord je 11 quizvragen. Door deel 1 succesvol af te ronden, krijg je meer informatie waar deel 2 start! - - Deel 2 zit vol met sportieve opdrachten! Ergens halverwege deel 2 van de speurtocht vind je een QR code met nieuwe informatie over deel 3.
- Deel 3 is het laatste deel van de speurtocht. Hier moet je op zoek naar (verborgen) speeltuinen in de wijk. Kun jij ze allemaal vinden?

Prijsvraag
Alles volbracht? Stuur dan je cijfercode op naar: buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl en maak kans op te gekke prijzen! Zoals een boogschietset of kaartjes voor Krazy Kangaroo in Zwolle!

Eigen risico
Let op: deelnemen is op eigen risico!
Als de kinderen oud genoeg zijn om zelfstandig door de wijk te wandelen, kunnen ze samen met een vriendje of vriendinnetje en (een geleende) telefoon met internet de speurtocht afleggen Samen met ouders/verzorgers is de speurtocht al leuk voor kinderen vanaf een jaar of 3. Ieder deel is ongeveer 1,5 km lopen.

Sfeerbeelden
We vinden het leuk als je tijdens het maken van de speurtocht foto’s maakt en met ons deelt. Van een mooie speeltuin of een goed idee voor de wijk. Je deelt dit met ons via de socials Instagram en TikTok.