lines

Tweede editie Peptalk via webinar

26-05-2020

Na een succesvolle eerste editie van Peptalk is het tijd voor een tweede editie. Dit keer in de vorm van een webinar omdat we rekening houden met elkaars gezondheid. Het webinar vindt plaats op vrijdagavond 19 juni. Het thema: De betrokken ouder. Het webinar is bedoeld voor trainers, coaches, bestuursleden, vrijwilligers en betrokkenen van de Zwolse sportvereniging. Nicolette van Veldhoven, lector sportpedagogiek, is gastspreker in deze webinar. Zij informeert en inspireert de deelnemers van Peptalk over het pedagogisch klimaat binnen een vereniging.

Hoe krijg en houd je ouders betrokken, hoe beïnvloed je het gedrag van ouders langs de lijn, en wat kan jij als trainer doen om samen met ouders een fijne sfeer te creëren? Vragen die spelen bij sportverenigingen. De betrokken ouder, een thema dat opgemerkt wordt binnen het verenigingsleven en aandacht nodig heeft. Ook in deze tijd: “We beseffen ons dat de ontwikkelingen rondom corona voor veel sportverenigingen op dit moment prioriteit hebben. Maar vooruitkijken is ook nodig. Bij het nieuwe sportseizoen, wanneer het coronavirus het toelaat, zijn ouders ook betrokken. Op welk moment dan ook. Voor veel verenigingen een uitdagend onderwerp. Het blijft een actueel thema,” vertelt Brian Rispens, projectleider Peptalk SportService Zwolle.

Ondersteuning blijft ondanks corona
“Met Peptalk richten we ons bewust alleen op het sporttechnisch kader en willen hen hiermee beter bedienen. Een inspirerende, informerende avond waarbij we de verbinding leggen mét elkaar en vóór elkaar over de actualiteiten. In januari waren de thema’s Positief coachen en Talentontwikkeling. Deze editie richten we ons op de betrokken ouder. We hopen door de juiste verbinding te leggen voor het sporttechnisch kader in Zwolle in te spelen op ontwikkelingen binnen de sport. Corona of niet, we blijven de verenigingen ondersteunen met interessante thema’s. Dit keer via een webinar,” aldus Rispens.

Aanmelden
Geïnteresseerd sporttechnisch kader kan zich aanmelden via onze sportkalender.

Deelname voor Zwolse sportverenigingen is gratis.