lines

Vrijwilliger, bedankt

24-09-2020

SportService Zwolle werkt samen met ZwolleDoet!, WijZ Welzijn, en SamenZwolle om vrijwilligers, juist in moeilijke tijden zoals deze, te waarderen voor zijn inzet. Net als voorgaande jaren doen we dat met een grote bijeenkomst waarbij samenkomen en elkaar ontmoeten centraal staat. Dit jaar moeten we rekening houden met de richtlijnen rondom het coronavirus. Toch hebben we een mooi programma kunnen creëren met muziek, cabaret, een pubquiz én natuurlijk de uitreiking van de Veerkrachtsprijs!

Het event wordt dit jaar live gestreamd vanaf de Nieuwe Buitensociëteit. Hier zullen een aantal genodigden aanwezig zijn, waaronder afgevaardigden van de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Veerkrachtsprijs. Jij kunt thuis digitaal deelnemen aan het programma, wij zorgen voor een verrassingspakketje met wat lekkers. Deze kun je helemaal coronaproof afhalen tijdens een feestelijke drive through bij Hedon (op = op).

Heb je thuis geen mogelijkheid om digitaal in te schakelen? Geef dit aan bij je aanmelding, dan kijken wij naar andere mogelijkheden.

Veerkrachtsprijs
Toen de coronacrisis uitbrak werd een enorm beroep gedaan op creativiteit en het vermogen te innoveren binnen vrijwilligersorganisaties. Nu we een half jaar verder zijn wordt duidelijk dat we voorlopig niet terug kunnen naar het ‘oude normaal’. Wij zijn benieuwd naar hoe jouw organisatie van waarde blijft voor de doelgroep, op een coronaproof manier. Welke plannen heb jullie, wat wil jullie opzetten of juist verder uitbouwen? Dien jullie idee hier in en wie weet wint jullie organisatie een geldprijs van maar liefst €1000!

Aanmelden en programma
Kijk voor het complete programma en het aanmelden op de site van Zwolle Doet!
https://www.zwolledoet.nl/vrijwilligersevent2020