lines

Webinar 'Online vragenuurtje' voor sportverenigingen

27-08-2020

De afgelopen maanden is er veel gebeurd op het gebied van het coronavirus. Er leefde veel vragen over het vertalen en interpreteren van de maatregelen vanuit de overheid en veiligheidsregio naar de sport en individuele sportvereniging. We hebben geprobeerd jullie als sportaanbieders zo goed mogelijk te voorzien van relevante informatie, waarbij we blij zijn met het goede- en positieve contact dat we onderhouden met elkaar.

Tijd voor een volgende stap. Er zijn namelijk vergelijkbare vraagstukken op te lossen. Naast informeren en adviseren, willen we het contact tussen verenigingen faciliteren en samen tot oplossingen komen. Vanaf maandag 31 augustus starten we met het webinar 'online vragenuurtje'. Een moment waarbij vraag en antwoord bij elkaar komen. Deze vindt iedere laatste maandagavond van de maand plaats. Zo nodig vaker.

Voor wie?
Het online vragenuurtje is bedoeld voor bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen.

Wanneer?
De webinar 'online vragenuurtje' vindt plaats op maandagavond 31 augustus vanaf 19.00 uur.

Link Webinar
24 uur voor het webinar begint, ontvang je een e-mailbericht met de link naar het webinar (afzender Clickmeeting). Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk. Daarnaast is een laptop/tablet met goede camera wenselijk.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.

Klik hier voor aanmelden.