lines

Zwolse bedrijven strijden om titel NK Bedrijfstafeltennis

20-02-2020

Op de finaledag van het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis op zondag 1 maart organiseren we samen met de Nederlandse Tafeltennisbond, Tafeltennis Zwolle en Landstede Sportcentrum het eerste officiële NK Bedrijfstafeltennistoernooi. Netwerken, spelen en beleven. Alles op één plek. In het Theater van de Sport in Zwolle. Ruim 20 Nederlandse bedrijven doen mee waarvan acht Zwolse bedrijven. Let’s Go Zwolle!

De welbekende PingPongbaas wordt steeds populairder bij veel Nederlandse bedrijven. Een potje tafeltennis wordt in de pauze, tussen afspraken door of voor de sportieve fun gespeeld. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de Tafeltennisbond, Tafeltennis Zwolle, Landstede Sportcentrum en SportService Zwolle. Het idee van een NK Bedrijfstafeltennistoernooi is door het fanatieke gebruik van de PingPongbaas ontstaan. We halen bedrijven naar het speelveld om hen tegen elkaar te laten strijden en er vandoor te gaan met de eerste NK titel.

Zwolse bedrijven die mee doen:
- Djopzz;
- Keyminds B.V;
- Ricoh Document Center Zwolle & Groningen;
- TT-Engineering;
- Expertisecentrum voet & beweging;
- X-ICT;
- Ifective;
- EY – Ernst & Young;
- SportService Zwolle.

Speciale Masterclass
Ter voorbereiding op het NK, kunnen bedrijven op 20 februari alvast flink oefenen en in vorm komen. Ze kunnen deelnemen aan de Masterclass tafeltennis die wordt gegeven door de vereniging Tafeltennis Zwolle.

SportService Zwolle doet ook mee
Als sportieve stichting kan SportService Zwolle als deelnemer natuurlijk ook niet ontbreken. Met één team doet SportService Zwolle mee aan het NK Bedrijfstafeltennistoernooi en strijd voor het eerste kampioenschap. Afgevaardigden zijn Arjan Jansen, Anouk Bourgonje en Koen Tip. Aan fanatisme zal het niet ontbreken.

Programma NK Bedrijfstafeltennis
12.30 uur – Start NK Bedrijfstafeltennistoernooi
15.15 uur – Einde NK Bedrijfstafeltennistoernooi excl. Finales.
15.30 uur – Finales NK Bedrijfstafeltennis
15.45 uur – Prijsuitreiking NK Tafeltennis én NK Bedrijfstafeltennis.

NK Tafeltennis
Het jaarlijks Nederlands Tafeltenniskampioenschap start dit jaar op 29 februari in het Landstede Sportcentrum. De finales worden gespeeld op zondag 1 maart. Zowel de vrouwen als mannen strijden dan om de titel. Rajko Gommers verdedigt zijn titel. Nederlands kampioene Kim Vermaas speelt dit jaar niet mee.

Programma NK Tafeltennis
10.00 uur – Enkel kwartfinales Heren
11.00 uur – Enkel kwartfinales Heren
12.00 uur – Enkel Halve finales Dames
13.00 uur – Enkel Halve finales Heren
14.00 uur – Heren en dames dubbel finales
15.00 uur – Enkel Dames finales!
Ca. 15.30 uur – Finale Bedrijfstafeltennistoernooi
16.00 uur – Enkel Heren finales!

Beleef het NK
Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. Voor zowel het NK Tafeltennis als het NK Bedrijfstafeltennistoernooi. Kaarten zijn te verkrijgen via: https://tafeltennis.nl/kaartverkoop-nk-tafeltennis-2020/