lines

Kennisfestival Inspireren is.. Ben jij toekomstproof?

19-10-2021

Kennisfestival Inspireren is….dit jaar weer live! Een evenement speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke en culturele organisaties waar volop inspiratie te halen valt en waarbij de aandacht wordt gelegd op ontwikkelen, vernieuwen, verbinden en ontmoeten. Kom op woensdagavond 3 november aanstaande van 19.30 tot 22.00 uur naar Stadkamer. Laat je inspireren op het thema: duurzaamheid - in de breedste zin van het woord.

Programma en sprekers
We starten de avond met een plenaire opening en een presentatie op het hoofdpodium. Dit keer wordt de presentatie gegeven door Hans van Egdom van Back2Basic. Van Egdom spreekt over een verbindende samenleving en de kracht van verenigen en gaat in op betrokkenheid door onderlinge verbondenheid. Wil je na deze presentatie nog meer weten? Ga dan ook naar een inspiratiesessie van Van Egdom. Er staan meer inspiratiesessies op het programma! Wil je bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden met zonne-energie? Of wil je juist meer informatie over het opzetten van duurzame maatschappelijke projecten en de kracht van de partner van de toekomst? Dit en meer hoor je tijdens Inspireren is…De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten op Ontmoetingsplein.

Aanmelden voor Inspireren is…
Wil jij je laten inspireren? Meld je aan voor het gratis kennisfestival via de website www.inspirereniszwolle.nl Op de website vind je ook het complete programma. Zien we jou ook? Tot 3 november!

Inspireren is.., is hét kennisfestival waar je inspiratie kunt opdoen, aandacht is voor ontwikkelingen en vernieuwing én verbindingen kunt leggen. Dit is dé ontmoetingsplek voor verenigingen en maatschappelijke organisaties die kennis willen halen en brengen. Maar ook geïnspireerd willen worden over alles wat van invloed is op de vitaliteit en toekomstbestendigheid van verenigingen en maatschappelijke organisaties. Inspireren is…..wordt georganiseerd door ZwolleDoet!, Stadkamer en SportService Zwolle