lines

Nieuw Zwols Inspiratie Netwerk voor maatschappelijke organisaties

23-02-2021

Op 17 maart aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur vindt de eerste online ZIN bijeenkomst plaats voor Zwolse organisaties die met vrijwilligers werken. ZIN is gelanceerd om elkaar gedurende het jaar op de hoogte te houden, om te sparren, om te leren, om te netwerken; van diverse organisaties in de sociale, sport en cultuursector. ZIN is hét Zwols Inspiratie Netwerk, bedacht door de makers van het jaarlijkse kennisfestival Inspireren is… en een initiatief van Stadkamer, SportService Zwolle en ZwolleDoet!

ZIN – 17 maart 2021
Wat er aan bod komt? Denk aan: coronaproof ruimtes voor (amateurkunst)verenigingen, digitaal vergaderen en digitale ALV’s, stads-vertrouwenscontactpersoon (centraal regelen) of belangrijke lessen uit coronatijd en verjonging van je (verenigings)bestuur. Maar misschien wil je wel iets heel anders bespreken wat nu bij jouw organisatie speelt. Dat kan ook! Breng die onderwerpen in waar je graag met anderen over wilt sparren en waar je over wilt leren. Laat ons bij je aanmelding weten wat jij in de eerste bijeenkomst wil bespreken! We wisselen ervaringen uit en onderzoeken hoe professionele organisaties kunnen ondersteunen.

Aanmelden voor ZIN – Zwols Inspiratie Netwerk
Wil jij meeluisteren, -denken en -praten? Meld je aan via de website www.inspirereniszwolle.nl Op de website vind je ook meer informatie.