lines

Nieuwe website SportService Zwolle gelanceerd

20-10-2022

Ons team werkt voortdurend aan de optimalisatie van onze dienstverlening. Achter de schermen is er daarom de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website.

We presenteren, met gepaste trots, onze geheel nieuwe website. Door een verbeterde lay-out en navigatie vind je snel en gemakkelijk de informatie die je zoekt. De site helpt jou snel aan de nodige informatie over interessante thema’s en een compleet overzicht van ons sportaanbod en vertelt kort en krachtig over het ‘wat, waarom en hoe’ van SportService Zwolle Uiteraard is het ook een belangrijk platform om nieuws met iedereen te delen.

  • Zwemvangnet en Jeugdfondssport: een waardevolle toevoeging aan onze nieuwe site is dat het Zwemvangnet en het Jeugdfondssport Zwolle sneller te vinden is. We hopen deze doelgroep zo beter te bedienen
  • Over SportService Zwolle: op de pagina ‘Over SportService Zwolle’ kun je terecht voor onze missie & ambities, maak je kennis met ons team en kun je terecht voor informatie over stage lopen én de laatste vacatures. Het is namelijk erg leuk om bij ons te werken!
  • Thema’s: de website bevat een andere menu. Onze thema’s die bijdragen aan onze ambities zijn nu direct zichtbaar op de homepage en heeft een uitklapmenu waardoor het in één oogopslag zichtbaar is wat er binnen de thema’s mogelijk is.
  • Sportagenda: nieuw aan deze website is dat het laatste sportaanbod meteen zichtbaar is op de homepage. Je bent meteen op de hoogte van het laatste aanbod. Tevens blijft hij via het menu goed zichtbaar.
  • Accommodatie reserveren: als je een accommodatie wil reserveren hoef je maar op één knop te drukken. Sneller kan toch niet? Deze staat nu ook op de homepage.

Wij hopen en verwachten dat de nieuwe website een goed beeld geeft van hoe jij met plezier kan sporten en bewegen. Veel leesplezier en gebruiksgemak!