lines

Open dag Ontmoetingscentrum en sporthal Het Anker

10-11-2022

Ontdek Ontmoetingscentrum -en sporthal het Anker tijdens de Open dag op zaterdag 19 november. In samenwerking met SportService Zwolle organiseert Het Anker een Open dag om inwoners uit Zwolle, met name de wijkbewoners uit Westenholte en Stadshagen, kennis te laten maken met de faciliteiten van het Ontmoetingscentrum én de sporthal. Tussen 09.00 en 13.00 uur is er van alles te beleven.

Diversiteit van activiteiten
Van 09:00 tot 11.30 uur is de gehele sporthal ingericht met sportieve activiteiten zoals badminton, pannakooi, archery tag, kubb en Virtual Reality. Aansluitend speelt v.v. Voorsterslag vanaf 12:00 uur hun competitiewedstrijden in de sporthal.

Daarnaast kun je tot 13.00 uur in het ontmoetingsgedeelte deelnemen aan linedance en genieten van entertainment, muziek door een pianist uit Westenholte en gratis koffie. Diverse partners uit de wijk, sportverenigingen, wijkverenigingen en welzijnsorganisaties zijn de gehele Open dag aanwezig. Tevens komt Pedal Bikelife tussen 10:00 – 13:00 uur hun skills vertonen op de parkeerplaats van Het Anker.

(voormalig) Bestuur bedankt
Nieuw is Het Anker niet, maar het heeft een nieuw bestuur. Tijdens de Open dag worden de voormalig bestuursleden Bert, Jan, Kees, Wim Jan en Wim, bedankt voor al het mooie werk wat er is verricht.

“Met deze Open dag willen we de inwoners hernieuwd kennis laten maken met dé Sport- en wijkaccommodatie van Westenholte en laten zien welke mooie faciliteiten en activiteiten er in de wijk zijn. We zien Het Anker als waardevolle accommodatie in Zwolle én de wijk waar verbinding centraal staat. Sport en spel zorgt voor verbroedering”, vertelt Thijs Keuper, adviseur Sportinfrastructuur SportService Zwolle.

Bezoekers van de Open dag zijn welkom aan de Voorsterweg 36 in Zwolle.
Er is voldoende gelegenheid om de fiets of auto te parkeren.