lines

Sportcafé Zwolle is terug!

08-11-2022

Na, de door corona, gecancelde Sportcafés is het Sportcafé Zwolle dit jaar terug! Op woensdagavond 21 december is de Zwolse sport en politiek van harte uitgenodigd voor een sportieve dosis netwerken, inspiratie, informatie en fun! Het Sportcafé vindt plaats vanaf 19.30u in het café Van de Velde in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het sociaal domein, zorg, onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.

Toekomst van de Zwolse sport – Hét thema van het Sportcafé Zwolle. Het publiek is uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema, maar ook om met elkaar te netwerken en te verbinden. Ieder jaar geven we een andere draai aan de vorm van de avond. De laatst gehouden editie (2019) was in de sfeer van het succesvolle tv-programma: de Top 2000 à Go-Go. Dit jaar zijn we terug met onze eigen sportieve en lokale vorm van het tv-programma Holland Sport. We blikken terug op successen maar focussen ons vooral op de ‘Toekomst van de Zwolse sport’ met de karakteristieke elementen: de beschermheilige, de massage-tafel, petje op – petje af, het fietsspel en het Zwolse sportmuseum.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Van de Velde in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Frisse start
“Corona heeft ons allemaal wel bewezen dat sport onmisbaar is. Sport verbroedert en bevorderd de algehele gezondheid. We betreurden het natuurlijk dat we het Sportcafé de afgelopen twee jaar moesten cancelen. Maar we kijken liever vooruit en maken een frisse start. We focussen ons op de Toekomst voor de Zwolse sport. Dit doen we het liefst samen. Het Sportcafé biedt deze verbinding doordat we sport, politiek en betrokken inwoners met elkaar in gesprek brengen door middel van actuele thema’s in een laagdrempelige cafésetting. We zijn er trots op dat we dit jaar het Sportcafé weer mogen organiseren”, vertelt Roger Knoops, manager SportService Zwolle.

Programma
19.30 - 20.00 uur: Inloop
20.00 – 21.30 uur: Programma ‘Holland Sport’ in lokale vorm.
21.30 uur: Netwerken en sportief borrelen.

Aanmelden
Ben je er bij woensdag 21 december? Meld je dan hier aan.
Toegang is gratis.

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws over het Sportcafé.