lines

Sportverkiezingsdebat

24-02-2022

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente is cruciaal voor het sportbeleid. Van de ruim twee miljard euro die de overheid jaarlijks uitgeeft aan sport, komt 1,5 miljard van de gemeenten. Als verbinder en aanjager maar ook als uitvoeringsorganisatie voor de gemeente Zwolle, gaan we namens SportService Zwolle voor een prominente plek van sport op de politieke agenda. We pleiten voor extra investeringen in onze sport- en beweegsector. #sportlaatvanzichhoren

Sportverkiezingsdebat
Op zaterdag 5 maart vanaf 20:00 uur organiseren wij het Sportverkiezingsdebat in de sportieve omgeving van Het Anker. We bieden de Zwolse politiek een podium om haar standpunten met betrekking tot sport en bewegen kenbaar te maken aan sportend Zwolle. Dit doen ze aan de hand van stellingen over het lokaal sportakkoord in een sportief debat. Net als het algemene verkiezingsdebat, staat de politiek tegenover elkaar om in gesprek te gaan over sport en bewegen. Maar in plaats van een standaard setting worden ze uitgedaagd om in een boksring hun standpunten te verdedigen: 'Wie wint het gevecht?'

Het publiek vertegenwoordigt de sport in Zwolle. Dit zijn sportverenigingen, sportaanbieders, sportieve inwoners en maatschappelijke organisaties met een hart voor sport. Jij bent dus van harte welkom! Dit wil je toch niet missen?

Pak jouw podium!
Heb jij een (sportieve) vraag voor de Zwolse politiek? Dat kan. Je krijgt ruimte om je vraag te stellen en wie weet wordt jouw vraag beantwoord.

Programma
19.45 uur: Inloop
20.00 uur: Welkom en start sportverkiezingsdebat
21.30 uur: Einde debat
Locatie: Het Anker, Voorsterweg 36, Zwolle

Wil je erbij zijn?
Meld je dan kosteloos aan via: secretariaat@sportservicezwolle.nl onder vermelding van je naam, eventueel organisatienaam en e-mailadres en telefoonnummer.