lines

Maak een goede (door)start als bestuur met Bestuurscoaching!

17-01-2023

Heeft jouw sportvereniging ook aandacht voor het functioneren van het bestuur? Dan ben je goed bezig! Een belangrijke basis voor het goed functioneren van een vereniging is de kwaliteit van en samenwerking binnen het bestuur. ‘De kick van besturen’ is een programma gericht op Bestuurscoaching en wordt verzorgd door Tabonon en SportService Zwolle.

Coaching voor besturen
Bestuurscoaching is voor nieuw samengestelde besturen, besturen met een hulpvraag of besturen die willen werken aan een hechter team. Onder leiding van SportService Zwolle en Tabonon en doormiddel van (kickboks)oefeningen ga je in gesprek over de samenwerking, behoeftes en verwachtingen, krijg je inzichten over je mede bestuursleden en mogelijk ook over jezelf en werk je aan teambuilding binnen het bestuur.

Programma
Ben je benieuwd hoe het programma eruit ziet? Bekijk het filmpje. Goed om te weten: het programma vindt plaats in de avonduren. Voorafgaand vindt er een intake plaats.

Bestuurlijke vernieuwing
Bestuurscoaching maakt onderdeel uit van het traject bestuurlijke vernieuwing, waarbij we antwoord zoeken op de vraag: hoe kun je als bestuur van een sportvereniging, in een veranderende maatschappij, de uitdagingen van nu het hoofd bieden, maar je ook voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen?

Ben je geïnteresseerd neem contact op met één van de Verenigingsadviseurs van SportService Zwolle via: verenigingssupport@sportservicezwolle.nl