lines

Zwolle Sport scoort al twee maanden

20-11-2023

Uiteraard heb jij al gehoord, gelezen of gezien van Zwolle Sport. Het lag letterlijk op straat door middel van reverse graffiti. En ben je op de hoogte gehouden via de diverse nieuwsberichten, de socials en heb je wellicht zelf al wel gepost.

Hoe zat het ook alweer?

Zwolle Sport is een website. Met als doel het aantrekkelijk en zo actueel mogelijk weergeven van al het topsportaanbod in de gemeente Zwolle.

We geven de Zwolse sportbeoefenaar en -liefhebber een helder en actueel sportoverzicht van wat er allemaal te doen én te zien is op sportief gebied in Zwolle. En hoe leuk: je kunt als vereniging zelf content plaatsen. Dat wil zeggen een agenda-item of je aanbod. Dat laatste is vooral van belang voor (commerciële) sportaanbieders, want ook zij maken al veel gebruik van Zwolle Sport. Daarnaast vind je op Zwolle Sport nieuws, verslagen en sportverhalen. En niet te vergeten het Gouden Sportkoers, waar Zwolse sporttalenten in vermeld worden.

Hoe werkt het?

  • Zwolle Sport is een website. Ga naar zwollesport.nl en registreer je;
  • Met je inlog kun je heel eenvoudig content plaatsen, die de redactie vervolgens goedkeurt;
  • Scoor een enorm bereik met je agenda-item, nieuws of aanbod;
  • Laat je inspireren door alles wat er te doen en te zien is op sportief gebied in Zwolle;

Maak www.zwollesport.nl nog bekender en draag het binnen en buiten je vereniging uit. Wist je ook dat je partner kan worden van Zwolle Sport?