lines

'Laat geen geld liggen' - bekijk jouw mogelijkheden

05-02-2024

Iedereen telt mee in de sport! Ook als je geldzorgen hebt. Heb je hier hulp bij nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Sterker nog; in deze nieuwe gids ‘laat geen geld liggen’ lees je diverse mogelijkheden die er zijn om toch te kunnen sporten of leuke uitjes te beleven. Mét een heel handig overzicht van alle vergoedingen en extra’s voor Zwollenaren. Ook als je werkt of geen uitkering ontvangt heb je recht op hulp.

Waarom deze gids?
Er zijn verschillende vergoedingen en financiële extra's waar Zwollenaren met een laag inkomen aanspraak op kunnen maken. Bijvoorbeeld voor sportieve en culturele activiteiten, schoolspullen of zwemles. Of voor hulp bij onverwachte kosten, hoge zorgkosten of kwijtschelding van de gemeentelijk beslastingen.

De gemeente Zwolle merkt dat niet alle Zwollenaren die hier recht op hebben, hier gebruik van maken. Vooral werkende Zwollenaren met een laag inkomen weten vaak niet dat ze recht hebben op geld van de gemeente.

Met deze informatiegids willen we het aanbod aan inkomensondersteuning voor inwoners met een laag inkomen beter bekendmaken. En is er een handig overzicht met alle mogelijkheden.

Waar kun je de gids lezen?
De gids kun je ophalen bij SportService Zwolle aan het Stadionplein 23 in Zwolle maar is ook digitaal te lezen via: Laat geen geld liggen | Gemeente Zwolle