Sport en meer.........

Sport en meer.........

Om iedere inwoner in de stad de mogelijkheid te geven om te sporten en bewegen zet SportService Zwolle de buurtsportcoach in. De buurtsportcoach is de spin in het web van de wijk. De buurtsportcoach zet sport en bewegen in als doel, maar kan ook de verbindingen leggen op momenten dat sport en bewegen ingezet wordt als middel. De buurtsportcoach maakt de verbinding tussen sport en onderwijs, sport en zorg, sport en welzijn, sport en topsport, met als doel om iedere inwoner van Zwolle de mogelijkheid te geven om een leven lang te kunnen sporten (bewegen).

Weet je nog niet wat je wil gaan doen, maar weet je wel dat je wil gaan sporten en bewegen in de Regio Zwolle? Dan ben je hier op de juiste plek. In de sport en beweegwijzer (link naar sport en beweegwijzer) kun je ontdekken welke sporten en welke sportverenigingen er zijn. Daarbij staat duidelijk beschreven in welke wijk van Zwolle de verenigingen zich gevestigd hebben. Voor iedere inwoner zit er wel iets tussen. Ook kan de buurtsportcoach in een gesprek aangeven welke mogelijkheden er zijn. Jij wil toch uiteindelijk ook fit en vitaal zijn?

Kijk voor een overzicht van sport en beweegactiviteiten van SportService Zwolle in de agenda (link naar de agenda). Er zit voor alle leeftijden aanbod tussen.

Is sporten of bewegen financieel niet mogelijk, kijk dan bij de Jeugdsportfonds regeling (link naar pagina JSF)

Mis niet...

Ik zoek nieuws