lines

Versterken in expertise en uitvoering

Versterken in expertise en uitvoering

Met de ‘Sport van de maand’ maken we het voor kinderen van groep drie tot en met acht mogelijk om een leuke sport laagdrempelig te beoefenen. Iedereen moet zijn sportinteresse kunnen vergroten en vaardigheden kunnen verbeteren. ‘Sport van de maand’ zorgt bovendien voor de fun factor. Sport en bewegen is namelijk ook gewoon leuk! FitElite is één van de partners in dit project.

“Met mijn kleine sportschool FitElite wil ik mensen in Zwolle en omgeving, op wat voor manier dan ook, in beweging krijgen. Daarvoor zet ik mijn eigen passie voor kickboksen in. We organiseerden, in samenwerking met SportService Zwolle, voor scholen in de omgeving gastlessen kickboksen. Kinderen konden kennismaken met de basis en mochten vrijblijvend drie vrijdagen lessen volgen”, vertelt Marco Rijsenbrij, eigenaar van FitElite.

Respect
“Ik vind het erg belangrijk om te bewegen of dit nou voetbal, tennis of kickboksen is. De discipline van de sport is erg mooi, vooral het stukje respect. Herkenbaar in voetbal maar met name in de vechtsport.
De samenwerking met SportService Zwolle is super verlopen. We versterken elkaar in expertise en uitvoering. Ik vind het een leuke, enthousiaste club mensen.”

Persoonlijke begeleiding
“Ik ga graag weer in gesprek met SportService Zwolle over een volgende Sport van de maand. Ik dacht aan fitness omdat goede, persoonlijke begeleiding vaak ontbreekt. Je ziet nu dat kinderen of onervaren sporters veel naar de sportschool gaan en bezig zijn met zware gewichten, terwijl dit lang niet altijd goed is. Daarom wil ik mij hard maken voor persoonlijke begeleiding. En de kwaliteit daarvan bewaken. persoonlijk begeleiding bewaken. SportService Zwolle is hierbij een geschikte partner.”

Sport van de maand heet nu Sport in beeld. Meer informatie? Bekijk deze pagina.

Contactpersoon

Martijn Mellema

Manager

m.mellema@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86