lines

Sportcafé Zwolle strikes again!

01-11-2023

Sportcafé Zwolle strikes again! Hét café waar sportminded Zwolle elkaar opzoekt om elkaar te inspireren over de ontwikkelingen in de sport vindt weer plaats in december. Op woensdag 13 december gaan de deuren van het Sportcafé Zwolle vanaf 19.30 uur open. Wederom in hét boekenparadijs van de stad: Van der Velde in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het sociaal domein, zorg, onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.

Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over diversiteit binnen de sport in Zwolle. Met de karakteristieke elementen zoals de ‘Gesprekstafel, Massage-tafel, Quizronde, de Tribune en het Museum van de Zwolse Sport’.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Van der Velde in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Programma
19.30u Inloop
20.00u – 21.30u Programma Sportcafé
21.30u Netwerken en sportief borrelen.

Aanmelden

We verwachten een volle zaal, daarom kun jij je al wel vast aanmelden. En jij wil er als eerste bij zijn want… dat merk je vanzelf🤭👀.

Meld je aan: https://sportservicezwolle.nl/...