lines

Besturen met impact

Besturen met impact

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het stelt de bestuurder ook in staat om in een uitdagende leeromgeving een stap te zetten in zijn of haar persoonlijke groei. De opleiding ‘Besturen met Impact’ is erop gericht om jou als persoon te ontwikkelen, zodat je effectiever bent in jouw rol als bestuurder. Enerzijds door je kennis en vaardigheden te vergroten en anderzijds door handreikingen te bieden voor de uitdaging waar jij voor staat.

“De cursus heeft mij geleerd eigenaarschap bij initiatiefnemers te laten. Hierdoor raken mensen nog meer betrokken bij de vereniging en ontstaan er hele mooie initiatieven. De grootste winst die we hierdoor halen is dat de vereniging er nog meer vrijwilligers bij krijgt en dat deze mensen helpen met projecten waar zij zelf energie van krijgen", vertelt Remco Voorhorst, bestuurslid ZAC, Zwolle. Klik hier voor zijn gehele ervaring.

Je volgt het programma met bestuurders van verenigingen uit de omgeving, zodat je elkaar verrijkt en tegelijkertijd een netwerk opbouwt van bestuurders met passie. Het programma bestaat uit vier modules. De modules zijn opgebouwd langs de thema’s:
- Persoonlijk Leiderschap;
- Strategisch Besturen;
- Verbinden;
- Maatschappelijk ondernemerschap.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Deze opleiding maakt onderdeel uit van bestuurlijke vernieuwing.

Voor wie?
De opleiding ‘Besturen met impact’ is bedoeld voor bestuursleden van sportverenigingen.

Wanneer?
De opleiding ‘Besturen met impact’ bestaat uit vier scholingsavonden en vindt plaats op:
Maandag 15 maart;
Maandag 12 april;
Maandag 17 mei;
Maandag 14 juni.

De bijeenkomsten starten om 19.00u en duren tot 22.00u.

Kosten
De opleiding ‘Besturen met impact’ kost 250,- euro voor voetbalbestuurders, bestuurders van andere verenigingen betalen 350,- euro per deelnemer. Zwolse verenigingen kunnen kosteloos deelnemen aan deze opleiding. Voor deze verenigingen wordt de opleiding betaald uit het lokaal sportakkoord. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met Sanne Winkler via: s.winkler@sportservicezwolle.nl

Aanmelden
Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen via deze link.

Contactpersoon

Sanne Winkler

Adviseur

s.winkler@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86